Kaivinkoneet ja maastomönkijä

PJH Servicellä on neljä nykyaikaista runsaasti varusteltua kaivinkonetta. Isoin 16-tonninen metsäalustainen Hitachi ZX135USL-5B -kaivinkone palvelee haastavissa maasto-olosuhteissa. Pienempi 8-tonninen Hitachi ZX85USBL-5B -kaivinkone on omiaan ahtaissa ja sokkeloisissa paikoissa, mm. taajamissa.

Leveätelaisella 14-tonnisella New Hollandilla työt onnistuvat myös pehmeissä maastoissa ja soilla.

Pyöräalustaisella Doosan DX140W -kaivinkoneella hoidamme herkkäpintaiset työkohteet, kuten asfaltoidut tie- ja piha-alueet.

Maastomönkijää käytetään sellaisissa kohteissa, mihin ei muilla koneilla ole pääsyä. Mönkijän varusteena on purkutyöhon suunniteltu hydraulinen pylväännostotunkki.

Kuorma-autot ja nosturi

Käytössämme on kolme koukkulaitteella ja nosturilla varustettua vaihtolava-autoa, koneenkuljetuskuorma-auto ja perälautanostimella oleva pienoiskuorma-auto sekä kolme koneiden ym. laitteiden kuljetukseen tarkoitettua täysperävaunua. Nosturissa on kahden henkilön korivarustus.

Purkamamme materiaali saadaan toimitettua asiakkaan ilmoittamaan kierrätystoimipisteeseen ja koneet kuljetettua työmaille. Nosturia käytämme sähkölinjan purkutöissä, mm. muuntajien alaslaskuissa sekä tilauksesta myös muissa nosto- ja asennustöissä. Koneenkuljetusalustalla siirtyvät niin metsäkoneet kuin kaivurit.

Pakettiautot

Kahdeksan työkäyttöön varusteltua pakettiautoa mahdollistavat tehokkaan liikkumisen toimipisteen ja työmaiden välillä.

Traktorit

Kolmella traktorilla huolehdimme purettavan materiaalin pois luonnosta. Kaikissa traktoreissa on lisälaitteena mittatilaustyönä valmistettu kaapelinkelauslaite.

Trukki vuokrattavana

Diesel-käyttöinen Nissan-trukki  on vuokrattavissa pitkä- tai lyhytaikaiseen käyttöön kuljettajan kanssa tai ilman. Trukin nostokapasiteetti on 3200 kg. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Trukki

Lavat

Kuljetuksiin ja purkujätteen lajitteluun on käytössä monipuolinen valikoima erilaisia kontteja, laatikoita ja lavoja.

Monitoimikoneet ja kuormatraktori

Nykyaikaisilla kahdella monitoimikoneella sekä yhdellä kuormatraktorilla suoritamme puunkorjuuta pääasiassa Ilomantsi–Joensuu–Lieksa-alueella.

Kaikki koneet on varusteltu kantavilla teloilla, mikä mahdollistaa työskentelyn turvepohjaisilla alueilla myös kesäisin.