TODO

Töitä tarjolla Jyväskylä–Kuopio–Mikkeli-akselilla

Tykkäätkö kiivetä sähköpylväisiin? Tilaisuutesi on koittanut! Koulutamme sinut hyviin turvallisuuskäytäntöihin ja maksamme hommasta myös kilpailukykyistä palkkaa. Vakuutuksemme ovat kunnossa, joten älä enää arastele, vaan ota rohkeasti yhteyttä!

Sähkö- ja teleilmalinjojen purkutöihin tarvitaan lisää reippaita ja vastuullisia tekijöitä.

Hommia riittää kahdelle uudelle työntekijälle. Voitte aloittaa työt joustavasti sovittaessa tai vaikka heti – mikä vain parhaiten aikatauluihinne sopii.

Työ edellyttää matkustamista työkohteiden mukana. Työmaat ovat pääsääntöisesti Jyväskylä–Kuopio–Mikkeli-akselilla.

Työnkuvaan sisältyy toki muutakin kuin pylvään nokassa roikkumista. Siksipä kokemus erilaisten työkoneiden ajamisesta ja sähköasennustöistä katsotaan eduksenne. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska joka tapauksessa koulutamme uudet työntekijät työkohteissamme Pohjois-Karjalassa. ABC- tai ABCE-ajokortista saatte isot plussat ja papukaijamerkit.

Soittakaa tai lähettäkää vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse keritessänne osoitteeseen pete@pjh-service.fi.

Petri Heiskanen
041 449 0602
pete@pjh-service.fi